GÜVENLİ KART KAYDETME KAYITLI KARTLA ÖDEME

Kart kaydetme ve kayıtlı kartla ödeme, dünyada ve Türkiye'de e-ticaret ve online tahsilat alanında artık sıklıkla karşılaştığımız, sektörlerinde öncü firmalar tarafından neredeyse standart olarak sunulan bir hizmet haline geldi. Müşterilerin hayatlarını kolaylaştıran ve hızlı, güvenli ödeme imkanı sunan bu hizmet için Türkiye'nin önde gelen şirketleri Mobilexpress iş ortağı olmayı tercih ediyor.


E-ticarette Trendyol, Gittigidiyor, 1V1Y, ADL, İpekyol - Twist - Machka, Hotiç başta olmak üzere, sigortada UNICO, bilişimde Penta Bilgisayar ve LOGO Yazılım, eğitimde Doğa Kolejleri, Residorm ve Republika Yurtları, araç ve filo kiralamada Derindere DRD ve Lider Filo, Mobilexpress güvenli kart kaydetme altyapısını kullanan firmalardan bazıları.


Kart kaydetmek denildiğinde tabii ki akla güvenlik konusu geliyor. Kart verisi kaydetmek, uluslararası standartlara göre PCI DSS Level 1 uyumluluk sertifikası sahip firmalarca gerçekleştirilebiliyor. PCI DSS Level 1 sertifikası sahibi firmalar, bu konuda yetkili bağımsız denetim kuruluşlarınca periyodik olarak iç ve dış güvenlik zaafiyetlerine karşı denetleniyor ve her sene tüm sistemleri detaylı yerinde denetime (on-site audit) tabi tutuluyor.


Teknik açıdan oldukça özen gerektiren, zahmetli, yüksek maliyetli, sürekli takip - izleme - güncelleme gerektiren bu sertifikasyon sürecini firmaların kendilerinin yürütmeleri, günümüz iş dünyasının doğasına, ana iş alanına odaklanma ve iç kaynakların verimli kullanılması ilkelerine aykırı. Bu nedenle birçok profesyonel firma bu altyapıyı, ödeme altyapıları konusunda uzman, referansları güçlü, hızlı destek hizmeti sağlayan firmalarla iş ortaklığı modeli ile kullanmakta.


Mobilexpress, Türkiye'de PCI DSS Level 1 sertifikasına sahip az sayıda firmadan biridir ve güveliği VISA tarafından onaylanmaktadır. Mobilexpress, uzun senelerdir PCI DSS Level 1 uyumluluğun gerektirdiği denetimleri ve iş ortağı olduğu çok uluslu firmaların global güvenlik denetimlerini başarıyla geçmektedir. Bu yönüylede sektöründe lider birçok markanın güvenli kart kaydetme ve kayıtlı kartla ödeme konusunda tercih ettiği iş ortağıdır.


Detaylı bilgi için bizimle hemen iletişime geçin.