GÜVENLİ KART SAKLAMA VE TEK TIKLA ÖDEME

Güvenli kart saklama ve tek tıkla ödeme, günümüzde dijital dönüşümün ağırlık kazandığı birçok iş alanında temel bir ihtiyaç halini almakta. Geçmişte eski usüllerle, müşteri kart bilgilerinin güvensiz şekilde formlara, defterlere, excel tablolarına kaydedildiği sektörlerde, birçok firma artık dijital dönüşümün ve çağın gereksinimlerine uygun şekilde güvenli kart saklama hizmeti almak üzere PCI DSS Level 1 (Payment Card Industry Data Security Standards) uyumluluk sertifikasına sahip profesyonel hizmet sağlayıcı firmalarla çalışıyor.


Benzer şekilde, yeni ortaya çıkan veya zamanla değişim gösteren iş modellerine sahip firmalarda, abonelik, kiralama, SaaS, kullandığın kadar ödeme vb. modeller öne çıkmakta. Bu iş modelleriyle paralel şekilde kolay ödeme yöntemleri, mobil ödeme araçları, online veya mobil hizmet kanalları hızla artmakta ve bu iş modellerine, kanallara uygun yenilikçi ödeme çözümlerinin sunulması da kaçınılmaz olmakta.


Türkiye'de e-ticaret, sigorta, bilişim, eğitim, araç filo kiralama, gıda, dağıtım ve lojistik, restoran yeme içme, dernek ve vakıflar gibi birçok sektörün lider oyuncuları dijital dönüşümün gereksinimi olarak güvenli kart saklama ve buna bağlı yenilikçi ödeme çözümleri konusunda Mobilexpress iş ortaklığını tercih etmektedir.


Mobilexpress, güvenli kart saklamanın bir ön şartı olan PCI DSS Level 1 sertifikasına sahip Türkiye'deki az sayıda firmadan biridir ve güvenliği VISA tarafından onaylanmaktadır. Mobilexpress, uzun senelerdir PCI DSS Level 1 uyumluluğun gerektirdiği denetimleri ve iş ortağı olduğu çok uluslu firmaların global güvenlik denetimlerini başarıyla geçmektedir. Bu yönüyle de sektöründe lider birçok markanın güvenli kart saklama ve tek tıkla ödeme konusunda tercih ettiği iş ortağıdır.


Detaylı bilgi için bizimle hemen iletişime geçin.