SANAL POS İLE ONLINE ÖDEME KARTLA TAHSİLAT

Yeni nesil iş modellerinde fiziksel temas noktalarının yerini alternatif kanallar aldıkça, ödeme teknolojileri de bu yeni yapıya uygun şekilde gelişmektedir. Birçok iş modelinde müşteri ile firma arasındaki ilişkide fiziki bir buluşma olmamakta, alışverişler, ödemeler ve tahsilatlar uzaktan ve/veya online olarak gerçekleşmektedir.


Sanal POS'lar bu yeni yapıda uzaktan ödemelere veya fiziksel POS bulundurulmayan ortamlarda tahsilatlara imkan sağlamaktadır. Sanal POS altyapısı ile yapılan işlemlerde, işlem talebi, sonucu, başarılı/başarısız sonuca bağlı kayıtların oluşturulması tamamen bilgisayar sistemleri üzerinde otomatize olmakta, firmalar için operasyonel, finansal ve muhasebesel iş yükü azaltılarak, iç kaynakların daha verimli kullanılması sağlanmaktadır.


Geçmişte daha çok e-ticaret sektörü ile ilgili olduğu düşünülen Sanal POS'lar, günümüzde birçok iş alanının dijital dönüşümünde önemli rol oynamaktadır. Son kullanıcılardan, bireysel ve kurumsal müşterilerden, bayi ve distribütorlerden, iş ortaklarından tahsilatlar artık dijital olarak yapılabilmekte ve Sanal POS kullanımı hızla artarak, yeni iş modellerine ve tahsilat kolaylığına imkan sağlamaktadır.


Firmalar bankalarından sadece bir sanal POS hesabı temin ederek, Mobilexpress'in yenilikçi ödeme çözümleri portföyünden istediklerini kolayca kullanabilmektedir. Mobilexpress İş Ortaklarına sağlanan esnek ve kolay entegrasyon seçenekleri ile firmalar mevcut imkanlarına, kaynaklarına ve tercihlerine göre dilediği çözüm ve entegrasyona yönelebilmektedirler.


Detaylı bilgi için bizimle hemen iletişime geçin.