BANKA KARTI, KREDİ KARTI İLE ONLINE TAHSİLAT

Günümüzde birçok iş modeli ağırlıklı olarak online ve mobil unsurlar içermekte, geleneksel işlerde de online ve mobil kanallar hızla önem kazanmakta. Online ve mobil hizmetlerin yaşamımızda önemli yer tuttuğu bu ortamda, bu hizmetlere dair ödemeler için Banka Kartı ve Kredi Kartı ile Online Ödemeler kritik önem arz etmekte.


Birçok sektörde tahsilatların önemli kısmı Sanal POS'larla banka ve kredi kartıyla yapılırken, halihazırda bir online tahsilat sisteminiz yoksa bir an önce bunu kullanıma sunmak, bir sisteminiz mevcutsa da müşterilere ve kullanıcılara online tahsilat kanallarınızda kusursuz bir deneyim saülamak başarınızda anahtar rol oynamakta.


Türkiye'nin farklı sektörlerden lider firmaları, tahsilatlarda online dönüşümlerini gerçekleştirirken veya mevcut sistemlerini geliştirirken Mobilexpress İş Ortaklığını tercih etmekte, banka kartı ve kredi kartı ile online tahsilatlarında Mobilexpress yenilikçi ödeme çözümlerinden yararlanmaktadır.


Firmalar çalıştıkları bankalardan temin ettikleri Sanal POS hesaplarıyla, ödeme teknolojileri ve altyapısı için Mobilexpress'in yenilikçi ödeme çözümleri portföyünden istediklerini kolayca kullanabilmektedir. Mobilexpress İş Ortaklarına sağlanan esnek ve kolay entegrasyon seçenekleri ile firmalar mevcut imkanlarına, kaynaklarına ve tercihlerine göre dilediği çözüm ve entegrasyona yönelebilmektedirler.


Detaylı bilgi için bizimle hemen iletişime geçin.